Logi sisse
Latest topics
» 24 h läbu ja teematut juttu - vol 22by Tinnnnu Reede Jan 22, 2021 11:04 am
» Tead mis? See on legacy!
by Ananass Reede Aug 07, 2020 4:28 pm
» Kellukese pildikogu
by Ananass Püh Veeb 02, 2020 4:43 pm
» Sims 2 lisaosad
by kristiinahelena Laup Dets 21, 2019 10:05 am
» Elina The Sims 4 pildid - 6 juuni 2018
by melachi the witch Kolm Juun 06, 2018 1:59 pm
» Kellukese pildid
by kelluke Kolm Mai 30, 2018 2:49 pm
» The Carmola Family Pictures from Redisch
by Redisch Laup Juul 11, 2015 10:40 am
» Pisikesed probleemid, mis oma teemat ei vaja
by Sillylicious Teis Juul 07, 2015 10:40 am
» The Sims 4 Lühitutvustus
by Meow Kolm Veeb 18, 2015 10:43 am
Tinnnnu pildid.
:: Sims 3 :: Simsi pildid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Tinnnnu pildid.
Ma ei ole siin sada aastat käinud. Kuid otsustasin, et lisaks siia paar pildikest. Mängin kolme usinasti viimasel ajal. Lausa hullus on peal. :DKustutasin siin vana teema ära ja tegin uue. Uus alateema, uued pildid.
13.01.2012 öösel sisustasin ühte pisikest korterit. Ise olen väga rahul.
17.01.2012
07.11.12
Oi kui ammu ma viimati lisasin siia :DOtsustasin jälle miskit lisada. Minu praegune pere, kellega üritan tõsisemalt mängida. Sugupuu aretada jne
08.11.12
Uus kodu minu perele :)Piltidel on maja pooltühi, oli täpselt nii sisustatud kui sisse kolitasin. Nüüdseks on maja kenasti dekoratsioonidega ja muude puuduvate esemetega sisustatud. Vb saab hiljem uusi pilte
17.11.12
Mõnus talvine õhtupoolik minu pere majaees

Mul käib ka õde vahel külas mängimas, seega tegu on siis tema pere ranžoga

11.03.13
Mängin viimasel ajal usinasti Simsi. Otsustasin oma mängu teiega natuke jagada
Kaunitar mul. Üksik noor naine, kellel hetkel käsil ülikool

Leidis Online Date'st oma unistuste mehe

Väike muudatus

18.04.13
28.04.13 Vol.1
Juhtus väike äpardus

28.04.13 Vol.2
Minu simsipere pesamuna

28.04.13 Vol.3
Viimases postituses näitasin, millises majas minu simsipere elab. Otsustasin, et aeg on muutusteks. Kolitasin nad suuremasse ja hubasemasse majja, kuhu saab ka järelkasvu oodata. Maja pole minu tehtud, tõmmatu thesims3.com lehelt. Kuid siiski mõtlesin, et teeks pildikese ka siia minu simsipere uuest kodust

01.05.13

17.09.13
Ma olen endiselt järje peal oma sama vana perega, kelle pilte olen eelnevalt siia lisanud. Mängin ikka aegajalt. Naine kellega alustasin mängimist on juba Simsi ilmas elanud 180simsi päeva. Alustasin temaga mängimist täiesti üksi. Ta käis ülikoolis ja tegi oma sõjaväe karjääri. Hetkese seisuga on tal kõik tähtsat skillid täis. Söögi tegemine, parandamine, aiandus , loogika jms. Ta käis kahte ametit ülikoolis õppimas: tehnoloogiat ja kunsti. Tark naine või mis ?
Tal on nüüd suur pere ning püksid on ema jalas. Kuigi mees on tal ka päris hea karjääri peal , kooli ajal õppis ta äriala :)Kuid siiski perepea on ema.
Esimene laps on neil tütar Kourtney, kes on kohe nooreks täiskasvanuks saamas. Võimalik, et tütar käib vanemate jälgedes ning alustab peagi ülikooliga. Teine laps on poeg, kes on veel laps ja käib põhikoolis. Temal veel plaane pole ning naudib täielrinnal veel lapsepõlve.
Kui aus olla siis ma ei plaaninud rohkem lapsi sinna perre lisada. Kuid uskuge või mitte siis see siiski juhtus. Ning see polnud plaanitud.Kogemata , kuulsite jah ? Sõnaotseses mõttes kogemata. Minu Simid on nagu nugised. Iga tund, iga minut , iga sekund ainult woohootavad ilma, et mina neid suunaks seda tegema. Ning üks hetk juhtus ta jääma beebiootele. Ning suureks üllatuseks sündisid KOLMIKUD. 2 tüdrukut ja poiss. Ma üldiselt ei viitsi üldse nii suure perega mängida aga mõtlesin, mis seal ikka ... seda põnevam on mäng. Muidugi ka keerulisem.
Ei läinud kaua mööda, kui peale tittede sündi jäi naine JÄLLE rasedaks. Ning minu õnnetuseks sündisid jälle kolmikud. Pole elusees üheski mängus midagi sellist juhtunud. Seekord siis kolm poissi. Nüüdseks on minu perelist ülekoormatud. Mängus on ettenähtud maximaalselt 8 Simmi, kuid minul on neid 10+ 2 koera. Vahepeal juhtus naine jälle rasedaks jääma, kuid seekord pidi abort appi tulema, sest muidu oleks mäng liiga hulluks läinud. Ning jutuga tahangi siis jõuda selle pildi juurde. Kuna mul on ülimalt rikas pere, kes on teeninud TÖÖGA raha mitte koodiga siis võimaldasid nad endale 300 000 simeloni väärtuses maja. 5 magamistuba, köök, elutuba, kaminatuba, 2 vannituba (üks siis mastermagamistoas), jõusaal, basseinid ja värgid. Ühe magamistoa sisustasin ümber ning tegin sellest lastetoa, kus elavad minu kuus titat. Päevast päeva on ainult üks titekisa :DIlmselt jäävad nemad ka viimasteks lastest, kuna vanemad hakkavad varsti juba vaikselt vanaks jääma.
Esimesed kolmikud saavad kohevarsti juba koolilasteks

13.01.2012 öösel sisustasin ühte pisikest korterit. Ise olen väga rahul.
- Spoiler:
ELUTUBA KOOS KÖÖGIGA
MAGAMISTUBA
VANNITUBA KOOS WC'ga
Korteris elab noorpaar koos lemmikloomaga.
17.01.2012
- Spoiler:
- Kahe korrusega korter, kus elab noorpaar ja suur saksalamba koer
ainuke asi mis ära rikub , on puuduv lagi ...
see on üks tore tädi
07.11.12
Oi kui ammu ma viimati lisasin siia :DOtsustasin jälle miskit lisada. Minu praegune pere, kellega üritan tõsisemalt mängida. Sugupuu aretada jne

- Spoiler:
Pere esimene laps, kellest on juba teen sirgunud:)
Pereisa!
Pereema!
Pere pesamuna.
Ja nende pesa
Ja muidugi nende lemmikud;)
Niisama midagi ilusat.
08.11.12
Uus kodu minu perele :)Piltidel on maja pooltühi, oli täpselt nii sisustatud kui sisse kolitasin. Nüüdseks on maja kenasti dekoratsioonidega ja muude puuduvate esemetega sisustatud. Vb saab hiljem uusi pilte

- Spoiler:
17.11.12
Mõnus talvine õhtupoolik minu pere majaees

Mul käib ka õde vahel külas mängimas, seega tegu on siis tema pere ranžoga

11.03.13
Mängin viimasel ajal usinasti Simsi. Otsustasin oma mängu teiega natuke jagada

Kaunitar mul. Üksik noor naine, kellel hetkel käsil ülikool

Leidis Online Date'st oma unistuste mehe

Väike muudatus

18.04.13
- Spoiler:
- Üks majake !
Vannitoad pole just kõige paremad, kiiruga sisustatud
28.04.13 Vol.1
Juhtus väike äpardus

28.04.13 Vol.2
Minu simsipere pesamuna

28.04.13 Vol.3
Viimases postituses näitasin, millises majas minu simsipere elab. Otsustasin, et aeg on muutusteks. Kolitasin nad suuremasse ja hubasemasse majja, kuhu saab ka järelkasvu oodata. Maja pole minu tehtud, tõmmatu thesims3.com lehelt. Kuid siiski mõtlesin, et teeks pildikese ka siia minu simsipere uuest kodust

01.05.13

17.09.13
Ma olen endiselt järje peal oma sama vana perega, kelle pilte olen eelnevalt siia lisanud. Mängin ikka aegajalt. Naine kellega alustasin mängimist on juba Simsi ilmas elanud 180simsi päeva. Alustasin temaga mängimist täiesti üksi. Ta käis ülikoolis ja tegi oma sõjaväe karjääri. Hetkese seisuga on tal kõik tähtsat skillid täis. Söögi tegemine, parandamine, aiandus , loogika jms. Ta käis kahte ametit ülikoolis õppimas: tehnoloogiat ja kunsti. Tark naine või mis ?
Tal on nüüd suur pere ning püksid on ema jalas. Kuigi mees on tal ka päris hea karjääri peal , kooli ajal õppis ta äriala :)Kuid siiski perepea on ema.
Esimene laps on neil tütar Kourtney, kes on kohe nooreks täiskasvanuks saamas. Võimalik, et tütar käib vanemate jälgedes ning alustab peagi ülikooliga. Teine laps on poeg, kes on veel laps ja käib põhikoolis. Temal veel plaane pole ning naudib täielrinnal veel lapsepõlve.
Kui aus olla siis ma ei plaaninud rohkem lapsi sinna perre lisada. Kuid uskuge või mitte siis see siiski juhtus. Ning see polnud plaanitud.Kogemata , kuulsite jah ? Sõnaotseses mõttes kogemata. Minu Simid on nagu nugised. Iga tund, iga minut , iga sekund ainult woohootavad ilma, et mina neid suunaks seda tegema. Ning üks hetk juhtus ta jääma beebiootele. Ning suureks üllatuseks sündisid KOLMIKUD. 2 tüdrukut ja poiss. Ma üldiselt ei viitsi üldse nii suure perega mängida aga mõtlesin, mis seal ikka ... seda põnevam on mäng. Muidugi ka keerulisem.
Ei läinud kaua mööda, kui peale tittede sündi jäi naine JÄLLE rasedaks. Ning minu õnnetuseks sündisid jälle kolmikud. Pole elusees üheski mängus midagi sellist juhtunud. Seekord siis kolm poissi. Nüüdseks on minu perelist ülekoormatud. Mängus on ettenähtud maximaalselt 8 Simmi, kuid minul on neid 10+ 2 koera. Vahepeal juhtus naine jälle rasedaks jääma, kuid seekord pidi abort appi tulema, sest muidu oleks mäng liiga hulluks läinud. Ning jutuga tahangi siis jõuda selle pildi juurde. Kuna mul on ülimalt rikas pere, kes on teeninud TÖÖGA raha mitte koodiga siis võimaldasid nad endale 300 000 simeloni väärtuses maja. 5 magamistuba, köök, elutuba, kaminatuba, 2 vannituba (üks siis mastermagamistoas), jõusaal, basseinid ja värgid. Ühe magamistoa sisustasin ümber ning tegin sellest lastetoa, kus elavad minu kuus titat. Päevast päeva on ainult üks titekisa :DIlmselt jäävad nemad ka viimasteks lastest, kuna vanemad hakkavad varsti juba vaikselt vanaks jääma.
Esimesed kolmikud saavad kohevarsti juba koolilasteks

Viimati muutis seda Tinnnnu (Teis Sept 17, 2013 7:47 am). Kokku muudetud 14 korda

Fotograaf Triin Künnapas. Facebook'i kodulehele SIIT
www.triinkunnapas.net
Telli: https://www.youtube.com/user/tinnu17
tinnnnu.blogspot.com
Re: Tinnnnu pildid.
Väga lahe. Tiba piksline on aga see ei ole midagi.
Väga hästi oskad sisustada!
Väga hästi oskad sisustada!
Keidzy- Administraator
- Postituste arv : 3585
Whaat. :O
See kõik tundub nii reaalne.. Väga väga äge :--O
See kõik tundub nii reaalne.. Väga väga äge :--O
Ananass- Moderaator
- Postituste arv : 3379
Kusjuures tundub küll jah
tänan

www.triinkunnapas.net
tinnnnu.blogspot.com
Uued(:

www.triinkunnapas.net
tinnnnu.blogspot.com
Niii ilusad :--P
Sa oskad täiega hästi maju sisustada, võiksid tõmmata ka anda (mis siis et mul S3-e pole) :-D
Kutsu on ka nii äge
Ja tädi on voh nii (Y) XD
Sa oskad täiega hästi maju sisustada, võiksid tõmmata ka anda (mis siis et mul S3-e pole) :-D
Kutsu on ka nii äge

Ja tädi on voh nii (Y) XD
Ananass- Moderaator
Olen mõelnud, et ehitan maju tõmbamiseks ka aga tean, et mingi hetk jätan selle jälle unarusse ning sel poleks mõtet.
Tänud.
Tänud.

www.triinkunnapas.net
tinnnnu.blogspot.com
mega ilusad pildid
PR-princess- Seltsiline
- Postituste arv : 68
appi kui ilus maja :o ja täiega reaalne jap
johannajog- Tubli liige
- Postituste arv : 236
Ma olen viimasel ajal usinasti jälle mängima hakanud. Seega otsustasin jagada pilte oma pereliikmetest. Loodan, et meeldib. Kval pole kiita, kuna avastasime ,et graafikakaart on praak ning läks garantiisse, seega hetkel mängin emaplaadil oleva integeeritud graafikakaardiga.

www.triinkunnapas.net
tinnnnu.blogspot.com
Tekitas minuski tahtmise tõmmatud asjadega mängida
Aga väga lahedad pildid ja ilusad simmid 

Keidzy- Administraator
- Postituste arv : 3585
Uusi

www.triinkunnapas.net
tinnnnu.blogspot.com
Kõik on väga ilus
mõnel on ikka seda silma d:

Reeli- Vana kala
- Postituste arv : 358
Nii realistlikud pildid ilusad 

Nutella- Vana kala
- Postituste arv : 305
UUED! SEASONS 

www.triinkunnapas.net
tinnnnu.blogspot.com
Mõnus 

Ananass- Moderaator
Lisasin uusi pilte ülepika aja 

www.triinkunnapas.net
tinnnnu.blogspot.com
Ma kohutavalt kadestan sinu ehitatud maju 

Gretzu- Tubli liige
- Postituste arv : 120
Gretzuga ühel arvamusel. Nii kenad kõik =)
Pätu--- Tubli liige
- Postituste arv : 239
Nii kohutavalt kenad pildid! 
Tekitab kohe tahtmise ka Simsi mängida.
Tahtsin küsida, et kui kaua sul Sims käima läheb?

Tekitab kohe tahtmise ka Simsi mängida.

Tahtsin küsida, et kui kaua sul Sims käima läheb?

Aitäh!
Menüüsse laeb minutiga ja sealt mängu edasi , noo ka umbest minut või paar. See oleneb täiesti sellest, kui palju peresi ma sinna linna salvestanud olen
Alla viie minuti kindlasti.
Arvestades seda, et mul on kõik lisad ja erid
Menüüsse laeb minutiga ja sealt mängu edasi , noo ka umbest minut või paar. See oleneb täiesti sellest, kui palju peresi ma sinna linna salvestanud olen

Arvestades seda, et mul on kõik lisad ja erid

www.triinkunnapas.net
tinnnnu.blogspot.com
Sul on küll siis mingi ülisuper arvuti, võrreldes minuomaga.
Kuigi mul on kõik vajalikud asjad kõvasti üle keskmise nõude, aga ikkagi laeb terve igaviku. -.- Kadestan sind! 

Olgem ausad, meie arvuti maksis ka üle 1300euro. Graafika kaardid ja kõik pmst viimase-malli omad
Aga olenemata sellest kakub minu mäng ka vahel. See täiesti sõltub sellest, mitu pere Sa sinna linna elama oled pannud või kui palju asju Sa omale mängu tõmmanud oled 

www.triinkunnapas.net
tinnnnu.blogspot.com
mega lahe muudatus meeldib väga
Nutella- Vana kala
- Postituste arv : 305
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
:: Sims 3 :: Simsi pildid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3